WEBSITES

Η σχέση με έναν πελάτη δεν ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός νέου website, αλλά συνεχίζεται με μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις, όπως τακτική αναβάθμιση του περιεχομένου του website, λήψη αντιγράφων ασφαλείας,  εκπαίδευση, οργάνωση και υλοποίηση υπηρεσίας newsletter για την καλύτερη δυνατή προβολή των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο κοινό της και άλλα πολλά.

Στη συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα websites που έχω αναπτύξει.  Αν κάτι σας αρέσει και θέλετε να κάνουμε μαζί κάτι παρεμφερές για τη δική σας επιχείρηση, τότε επικοινωνήστε μαζί μου.

Ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων (ΣΚΕΕ) είναι επαγγελματική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962. Εκπροσωπεί επιχειρήσεις κατασκευής ετοίμων ενδυμάτων και ευρύτερα του κλάδου Μόδας και που αφορούν πολλούς υποκλάδους π.χ. ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, εσωρούχων, μαγιώ, υποκαμίσων αξεσουάρ μόδας, πρώτων και βοηθητικών υλών.

www.ελληνικοενδυμα.gr

Ο ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιοτεχνών – Βιομηχάνων Υποδημάτων & Εξαγωγέων) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1980 και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βιομηχανιών Υπόδησης (CEC).

Βασική επιδίωξη του  ΕΛΣΕΒΒΥΕ είναι η προώθηση, σε Ελλάδα και εξωτερικό, των συμφερόντων του κλάδου υπόδησης και των επιχειρήσεων – μελών του που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

www.hellenicshoe.eu

Η MAYDAY PRODUCTIONS είναι μια νέα ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Ιδρύθηκε από την παραγωγό Δομινίκη Μαμφρέδα τον Μάιο του 2021 και εδρεύει στην Πάτρα. Οι εξωτερικοί συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας έχουν μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς δημιουργίας ταινιών για τηλεόραση και κινηματογράφο, δημιουργική φωτογραφία και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η εταιρεία έχει συμμετάσχει και στην παραγωγή ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα.

www.maydayproductions.gr

Η εταιρεία Μοσχόπουλος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο της ένδυσης και της κλωστοϋφαντουργίας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογία αιχμής.

Η επιλογή κορυφαίων εταιρειών που δημιουργούν προγράμματα και μηχανήματα για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την κοπή ετοίμων ενδυμάτων αποτελεί τη δική της εγγύηση για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών ολόκληρου του φάσματος της παραγωγικής διαδικασίας και την αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων των προϊόντων της.

www.moschopoulos.gr

Η EUROTEX ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό την αντιπροσώπευση και πώληση μηχανημάτων πλεκτικής, ανταλλακτικών, αναλώσιμων (βελονιών – πλατινών κλπ) και το service αυτών.

Η εταιρεία εκτός από την αντιπροσώπευση καινούριων μηχανημάτων πλεκτικής προμηθεύει τους πελάτες της και με μεταχειρισμένα, παντός τύπου και κατασκευαστή. Τα μεταχειρισμένα μηχανήματα έρχονται στο “συνεργείο” της και εκεί καθαρίζονται, ελέγχονται, επιδιορθώνονται ή ανακατασκευάζονται (αν χρειάζεται), βάφονται, έτσι ώστε όταν φθάσουν στις εγκαταστάσεις του πελάτη να μπορούν να μπουν κατευθείαν στη γραμμή παραγωγής.

www.eurotex.gr

Ένας μαγικός κόσμος μοντελισμού με τριδιάστατα κάδρα και μινιατούρες.

Πόλεις, τοπία, εντυπωσιακά κτίρια με φωτισμό, τρενάκια και πολλά ακόμα.

Ιδανικά για διακόσμηση εσωτερικών χώρων και για δώρα στους αγαπημένους μας.

https://trains.myprograms.gr